Uddevalla Näringsliv

Dags att nominera till Uddevalla Näringslivsgala 2018

 UaN_gala-171 Gala2017 Nominera stor box1

Uddevalla Näringslivsgalan 19 januari 2018

Nu är det dags att nominera till priskategorierna på Uddevalla Näringslivsgala 2018.
Senast 15 december vill vi ha din nominering.

Priskategorier, kriterier och formulär finns nedan!

OBS! Endast medlemmar i Uddevalla Näringsliv kan nomineras. Medlemslista hittar du på vår hemsida www.uddevallanaringsliv.se

Gör din nominering >>här!<<

Årets medarbetare:
Som genom sin funktion och arbetsinsats har bidragit till en god utveckling i företaget, har visat stort engagemang och har en speciellt god och positiv inställning.

Förra årets vinnare: Årets Medarbetare 
Jörgen Johansson, Uddevalla Energi
Med motivering: 
”En förebild för alla medarbetare i företaget tack vare ett stort engagemang och positiv energi. Personen i fråga lyfter och peppar de omkring sig och gör alltid ”det lilla extra” för att överträffa förväntan, oavsett om det gäller en kund eller kollega.
En person som bemöter både kunder och kollegor på ett ödmjukt sätt, med en trygghet och ett lugn som smittar av sig till alla. En medarbetare som jobbar gränslöst och tänker VI:et i alla lägen.”

UaN_fb-107

Årets chef:
Som med ett gott ledarskap entusiasmerar, utvecklar och lyfter sina underställda. Är en god förebild för andra och en ambassadör för företaget.

Förra årets vinnare Årets Chef 
Anneli Löfström
PwC
Med motivering:
”Det här är en chef som verkligen finns där för sina medarbetare. Som stöttar i motgång och firar i framgång. En engagerad chef som utvecklar, pushar och lyfter sina medarbetare – alltid med glatt humör och positiv inställning.
Personen har genom sitt ödmjuka sätt att leda, skapat en vinnande företagskultur.
En relationsskapande chef som är företagets ansikte utåt och som
brinner för hela Uddevallas näringsliv.”

UaN_fb-140

Årets komet (person eller företag):
Som genom en snabb och positiv utveckling fått stor betydelse för företaget (person). Som genom en snabb och positiv utveckling fått stor betydelse för näringslivet i Uddevalla (företag).

Förra årets vinnare Årets Komet
YOMO
Med motivering:
”Framgången var ett faktum från dag ett. På kort tid har årets komet gett uddevallaborna något att samlas kring och vara stolta över.
Med en osviklig känsla för detaljer och kvalitet levereras här en upplevelse för alla sinnen. Med vision och mod har man byggt upp ett modernt koncept som lockar folk till vår stad”

UaN_fb-111

Årets entreprenör:
Som har drivkraft, mod, och vilja att genomföra sin affärsidé. Utför något extraordinärt som skapar nya affärsmöjligheter.
Präglas av affärsmässighet och har bestående ekonomiska resultat. Pristagare skall vara anställd, ägare eller delägare i medlemsföretag.

Årets Entreprenör 2016
Maria Alexandersson, Bostadsbutiken i Uddevalla

”Med en stark tro på sina egna visioner och värderingar, och genom sitt otroliga driv och yrkesskicklighet har personen byggt upp ett framgångsrikt företag i en konkurrensutsatt bransch.
Personen är en förebild för hela personalen och sätter alltid medarbetare och kunder i första rummet.
En generös person som har förmågan att bjuda på sina kunskaper och erfarenheter till både kunder, medarbetare och kollegor i branschen.”

 

UaN_fb-116

Årets Medlemsföretag:
Som genom sin verksamhet har bidragit till en positiv näringsutveckling i Uddevalla. Företaget skall över tid ha arbetat aktivt, professionellt och målinriktat och därigenom haft en positiv utveckling. Attraktivitet, kvalitet, profil, service- och synlighet, är bland kriterierna som värderas.

Förra årets vinnare Årets Medlemsföretag 
Vita Husen – Sundsstrands terrasser
Med motivering:
”Företaget har aktivt jobbat, och lyckats med att få människor från andra regioner att flytta till Uddevalla genom att skapa ett helt nytt bostadsområde i något som blivit ett av Sveriges finaste lägen. 
Genom projektet med hummerhotellet och visionen om att göra Uddevallahummer till ett lika känt begrepp som Smögenräkor och Grebbestadostron har Uddevalla fått en positiv marknadsföring i flera av landets tidningar.”

UaN_fb-145

Hedersomnämnande (utses av Uddevalla Näringslivs styrelse):
Som på ett betydande sätt utgör en tung kraft och bidrar till en positiv utveckling åt föreningen Uddevalla Näringsliv genom sitt engagemang.

Gör din nominering >>här!<<